Igor Dodon va veni cu o adresare către cetățeni, în prima jumătate a zilei de miercuri

Legea Bugetului de Stat și Politica bugetar-fiscală pentru anul viitor vor fi publicate, marți, în Monitorul Oficial. Președintele Igor Dodon a declarat că Parlamentul urmează să transmită, astăzi, spre promulgare cele două documente, transmite Telegraph.md

Șeful statului a menționat, după ședința de luni cu președintele Parlamentului și premierul, că deja a semnat Legea bugetului asigurărilor sociale de stat și Legea fondurilor asigurărilor obligatorii de asistență medicală.

Președintele Igor Dodon a informat că, astăzi, se va convoca Biroul permanent al Parlamentului pentru a decide asupra convocării a două ședințe speciale ale forului legislativ. Miercuri, Parlamentul va dezbate moțiunea de cenzură împotriva Guvernului, iar joi va avea loc ședința de inaugurare a noului președinte ales.

Igor Dodon a mai declarat că, în prima jumătate a zilei de miercuri, în calitate de președinte al țării va veni cu o adresare către cetățeni.

Partidul lui Năstase împotriva poporului. Deputații PPDA au contestat la Curtea Constituțională două proiecte de legi aprobate de majoritatea parlamentară

Total
0
Shares
Total
0
Share