Alte știri

Igor Dodon: „Varianta ideală în Parlament ar fi o coaliție largă între stânga și dreapta politică”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Igor Dodon, susține că varianta ideală în Parlament ar fi o coaliție largă între stânga și dreapta politică. Dodon a declarat, în cadrul emisiunii de vineri, că această majoritate trebuie să fie creată între două partide cu legitimitate sporită în Republica Moldova: PSRM și PAS, transmite Telegraph.md, cu referire la Politics.md

”Avem doi lideri și două partide cu legitimitate sporită. Igor Dodon cu PSRM și Maia Sandu cu PAS. Acestea sunt două forțe cu legitimitate sporită. În interesul țării ar fi bine să existe un dialog și lucrul acesta l-am propus încă din iulie-august. Ei au refuzat toată etapa aceasta. Vom vedea ce va fi mai departe”, a spus Dodon.

Președintele a reiterat că dacă se vor crea coaliții în Parlament, acestea se vor forma în jurul și cu participarea PSRM.

”Altfel de coaliții nu văd”, a menționat Igor Dodon.

În cadrul emisiunii, Dodon a menționat că, la această etapă, în Parlament nu există niciun fel de coaliție și a precizat că PSRM va examina oportunitatea creării sau nu a coalițiilor pe termen scurt și mediu, după Anul Nou, când va reveni în funcția de președinte al PSRM.

ANI a inițiat controlul averilor unui deputat din Fracțiunea PPDA

 

loading...

Comments are closed.