Igor Grigoriev a participat la un concurs în Guvernul Sandu: Rezultatele nu au fost publicate, dar deja cineva a câștigat concursul!

Igor Grigoriev Am participat la un concurs pentru o funcție în Guvernul Sandu, rezultatele nu au fost publicate dar deja cineva a câștigat concursul, alianta acum psrm, igor grigoriev tv8, emisiunea politica igor grigoriev, 

Igor Grigoriev, unul din eroii de la TV8, se plânge ACUM că deși s-a schimbat guvernarea, totuși democrația n-a venit în țara noastră. Ba din contra! Acesta a participat la un concurs pentru o funcție în Guvernul Sandu, și deși rezultatele nu au fost publicate, cineva deja câștigase concursul. Cum se explică acest fapt?

Înainte de a povesti cazul său, Grigoriev a dat citire unei postări recente a premierului Maia Sandu: “Noi vrem o societate deschisă, în care oamenii să vină să participe la guvernare. Vă îndemn – participați la concursuri! Nu este suficient să ne manifestăm la televizor și pe Facebook. E nevoie ca profesioniștii care știu ce trebuie de făcut să pună umărul direct la resuscitarea statului”.

În virtutea acestei declarații frumoase, în realitate lucrurile stau total diferit. “Am fost la Guvern după revoluția din iunie și am participat la un concurs public pentru funcția vacantă de șef al biroului politici de reintegrare. Am trecut toate etapele și sunt sigur că am avut o prestație bună, mai cu seamă că sunt basarabean din Transnistria, victimă a războiului de pe Nistru și având un stagiu de 18 ani în administrația publică centrală a Republicii Moldova la diferite funcții de conducere și în diferite instituții! Dar nici până astăzi nu am fost anunțat de rezultatele acestui concurs, însă persoana câștigătoare de cel puțin două zile în urmă este numită deja în funcție și totul este bine! Uitați-vă așa se organizează concursurile publice la funcții vacante!!!”, a scris Igor Grigoriev pe facebook. 

Apoi acesta se întreabă: “și noi mai vorbim ca să mergem la Guvern sau la alte instituții ale statului cu sugestiile și propunerile noastre? Am încercat să intervin la un președinte de comisie parlamentară din Blocul ACUM, am încercat să intervin la un ministru din Blocul ACUM unde am expediat CV-ul meu, am încercat să intervin la mai mulți deputați și funcționari din actuala majoritate parlamentară și Guvern cu mai multe subiecte ce țin de administrarea politică a Republicii Moldova și revenirea în albia constituțională a țării noastre, dar așa și nu am fost auzit!!! Și știți că această ignorare o confirmă mai multe persoane, care încearcă să obțină audiență la conducerea Guvernului, Parlamentului, Președenției, ministerelor și altor instituții ale statului!!! Aceasta este realitatea! Să sperăm că o să fim auziți!!!’, a adăugat Igor Grigoriev.

La acest subiect, el i-a contactat pe viceprim-ministru, Vasile Șova, și secretarul de stat adjunct al Cancelariei de Stat, Ermurachi. Portivit lui Grigoriev, sunt toate motivele legale de a ataca în judecată rezultatele acestui concurs, pentru că nu a fost în mod transparent anunțat câștigătorul, dar nu se merită, crede el.

Total
0
Shares
Total
0
Share