Igor Grosu a avut o întrevedere de rămas-bun cu șefa adjunctă a misiunii la Ambasada SUA, Laura Hruby

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a avut o întrevedere de rămas-bun cu șefa adjunctă a misiunii la Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Laura Hruby.

Șeful legislativului i-a mulțumit pentru munca depusă în toți cei trei ani de misiune la Chișinău și pentru că a îndrăgit Republica Moldova și oamenii săi.

”Acest lucru a fost simțit prin multitudinea de proiecte în satele și orașele din întreaga țară, care au menirea să îmbunătățească viața oamenilor”, a menționat Igor Grosu.

La discuții a participat și noua șefă adjunctă a misiunii la Ambasada SUA în Republica Moldova, Daniela DiPierro, care urmează să continue proiectele.

În cadrul întrevederii, Președintele Parlamentului a subliniat că SUA este un partener esențial pentru Republica Moldova, iar, în ultimii ani, țara noastră a fost sprijinită deplin în eforturile de a realiza reformele necesare pentru a deveni un stat sigur, prosper și european.

În context, Igor Grosu și-a exprimat recunoștința pentru declarația comună semnată recent împreună cu Canada și Marea Britanie, prin care au reiterat sprijinul în lupta autorităților Republicii Moldova cu persoanele și entitățile care încearcă să destabilizeze instituțiile democratice din țară.

”Este foarte important pentru noi să știm că avem aliați puternici în această luptă deloc ușoară și într-un an important pentru democrația Republicii Moldova”, a mai spus șeful legislativului.

Total
0
Shares
Total
0
Share