Igor Grosu a participat la evenimentul dedicat aniversării a 32 de ani de activitate a Poliției de Frontieră

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a participat, astăzi, la evenimentul dedicat aniversării a 32 de ani de activitate a Poliției de Frontieră.

„Activitatea Poliției de Frontieră este foarte importantă, pentru că voi sunteți în prima linie. De voi depinde liniștea și stabilitatea din țară. Cu emoție îmi amintesc de pandemia de Covid-19, dar și cum ați gestionat fluxul de refugiați. Nu a fost simplu până acum, dar ați dat dovadă de profesionalism”, a accentuat Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Președintele Parlamentului a mai menționat că implicarea Poliției de Frontieră este necesar și în avansarea parcursul european al Republicii Moldova. „Până acum, ați dat dovadă de dedicație și reziliență. Este nevoie și în continuare de mobilizare, pentru a face față tuturor provocărilor din această perioadă”, a adăugat șeful legislativului.

La fel, Președintele Parlamentului a înmânat diplome angajaților, în semn de apreciere pentru merite deosebite în activitate. În prezent, la Poliția de Frontieră activează aproximativ 3 000 de persoane.

Total
0
Shares
Total
0
Share