Igor Grosu declară că PAS este dispusă alianțelor la nivel de consilii raionale

Partidul Acțiune și Solidaritate este dispus să facă alianță la nivel de consilii raionale cu orice partid în afară de cele care sunt conduse de grupări criminale. Declarația a fost făcută de președintele formațiunii Igor Grosu în emisiunea „La 360 de grade” de la Radio Moldova

“Evident că nu putem face coaliție cu grupările criminale organizate, care, din păcate au mai reușit să obțină câte un mandat pe ici acolo. În rest, colegii au libertatea să discute, să analizeze, să vadă calitatea interlocutorilor, suntem din alat „aluat”, discuțiile au loc la nivel raional și central. Orice potențială alianță sau discuție este discutată la Biroul permanent”, a declarat Igor Grosu.

Precizăm că la alegerile locale generale, Partidul Acțiune și Solidaritate a obținut majoritatea în patru consilii raionale, iar Partidul Socialiștilor în trei. În restul consiliilor vor fi create coaliții cu alte formațiuni. În total, 21 de formațiuni politice vor avea reprezentanți în consiliile raionale și municipale din țară, iar 16 consilieri au candidat independent.

Total
0
Shares
Total
0
Share