Politică

Igor Grosu, președintele interimar al PAS, spune minciuni în direct la Radio Europa Liberă

Pinterest LinkedIn Tumblr

Poliția de Frontieră din Republica Moldova duce evidența cetățenilor moldoveni cu dublă cetățenie care se vaccinează în România, iar la situația de astăzi sunt ”câteva mii bune” de persoane care s-au imunizat în țara vecină, a spus Igor Grosu, președintele interimar al PAS, în direct la o emisiune difuzată de Radio Europa Liberă. Totuși, declarația politicianului este o minciună, notează Telegraph.md, cu referire la reacția IGPF.

”Eu am reușit să aflu că Poliția de Frontieră dispune de aceste date, pentru că este vorba de regimul de 14 zile la întoarcerea în țară (autoizolarea – n.r.), și înțeleg că cei care merg la vaccin, se vaccinează, prezintă la întoarcere confirmarea și atunci Poliția de Frontieră face o mențiune în baza de date. Ei pot să ne ofere, la sigur pot să ofere…”, a spus Grosu.

Desfășurând minciuna, Grosu a spus că deja sunt ”câteva mii bune” de moldoveni care au reușit să se vaccineze în țara vecină, conform unor date pe care le-a obținut două săptămâni în urmă.

Contactați de Telegraph.md, responsabilii de la Poliția de Frontieră au declarat că instituția ”nu duce o evidență a persoanelor vaccinate în România și nicidecum nu putea da astfel de informații”.

loading...

Comments are closed.