Actual

Igor Grosu spune că Moldova va prezenta în câteva zile chestionarul completat Comisiei Europene

Pinterest LinkedIn Tumblr

Autoritățile de la Chișinău redactează întregul chestionar oferit de Comisia Europeană privind gradul de pregătire pentru aderarea la UE, iar răspunsurile vor fi prezentate în zilele următoare.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Despre aceasta a anunțat președintele Parlamentului, Igor Grosu, într-o intervenție în direct la Radio Chișinău, menționând că Legislativul a completat deja partea sa de chestionar.

Noi, cei de la Parlament, ne-am făcut tema pentru acasă de săptămâna trecută. Dar în comparație cu Executivul, ministerele, la noi era mai puțin de lucru. Noi am pregătit exemplar, am prezentat informația exhaustivă. Sunt informații despre cum este structurat Parlamentul, cum funcționează, care este sistemul intern, câți deputați sunt, reprezentarea politică și altele. Suntem la o etapă avansată, acum se redactează întregul chestionar. Au fost contribuții de la mai multe instituții, trebuie să-i dăm o formă și un stil unic, pentru a fi cât mai repede prezentat. Și vă asigur că va fi prezentat foarte curând. E vorba de zile”, a declarat Igor Grosu.

loading...

Comments are closed.