Alte știri

IGSU continuă măsurile de prevenire contra COVID -19

Pinterest LinkedIn Tumblr

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI continuă măsurile de prevenire contra COVID-19. Potrivit IGSU, în perioada 9- 17 noiembrie angajații IGSU au informat oamenii din mai multe localități din raioanele Soroca, Căușeni, Basarabeasca, Ștefan Vodă, Anenii Noi și UTA Găgăuzia.

În total în activitățile de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus de tip nou au fost implicați 17 salvatori cu 9 unități de tehnică care au avut scopul de a disemina mesaje de preântîmpinare.

Angajații IGSU au împărțit localnicilor pliante informative precum și le-au vorbit despre necesitatea purtării măștilor de protecție în spații închise printre care transportul public, centrele comerciale, farmacii și instituții. Totodată, cetățenii au fost rugați să evite aglomerațiile și să păstreze distanța socială de minim un metru și cât mai des să se spele pe mâni, să acopere nasul și gura când strănută.

Astfel de activități sunt desfășurate de IGSU în toate regiunile țării în cadrul Campaniei lansate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale cu genericul „Ai grijă, oprește răspândirea COVID -19, salvează vieți” având drept scop prevenirea riscului infectării oamenilor cu noul tip de Coronavirus.

loading...

Comments are closed.