Alte știri

Ilan Shor către Maia Sandu: „Înainte de a vota garanția de stat, ai fost la o întâlnire. Îți aduci aminte?”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul Municipiului Orhei, Ilan Șor a venit astăzi cu o reacție la acuzările Maiei Sandu cu privire la declarațiile ei că acesta ar fi „hoț de miliarde”. Șor a spus că știe mai multe subtilități despre activitatea politică a Maiei Sandu din perioada în care aceasta s-a aflat în subordinea lui Vlad Filat.

Scumpă Maia, în primul rând, despre faptul că eu spun adevărul știi tu și eu.
Faptul că te scuzi într-o manieră isterică nu face decât să demonstreze că minți.” răspunde Șor Maiei Sandu.

Totodată, primarul din Orhei îi amintește președintelui PAS despre faptul că este la curent cu niște detalii mai puțin cunoscute de moldoveni. „înainte de a vota garanția de stat – timp de o oră și jumătate te-ai aflat la o întâlnire în locul despre care știm eu și tu și persoana cu care erai acolo. Îți aduci aminte?” se înteabă Șor.

Primarul din Orhei presupune că o cauză a comportamentului Maiei Sandu ar fi factorul „noilor stăpâni din vest”, care nu pot să afle unele subtilități, că de altfel s-ar alege doar praf reputația Maiei Sandu.

În cadrul aceleiași postări, Șor promite că mai are unele detalii pe care le va prezenta la timpul potrivit. „De obicei, oamenii cresc în echipa mea, dar tu, fiind o servitoare, așa ai și rămas… și comportamentul tău nu permite să sperăm că acest lucru se va schimba vreodată.” a conchis Șor.

loading...

Comments are closed.