Politic

Ilan Shor, întâmpinat cu flori și zâmbete în ziua când a revenit la Primăria Orhei. „Девочки, будут танцы”!

Pinterest LinkedIn Tumblr

Zeci de oameni l-au întâmpinat ieri pe Ilan Shor, primarul Orheiului, cu flori și zâmbete. Aceștia s-au arătat extrem de bucuroși că primarul lor a revenit la muncă. Mai multe doamne nu s-au sfiit chiar să-i facă declarații de dragoste edilului, spunândui că-l iubesc.

Ilan Shor a inspectat toate lucrările care s-au făcut în Orhei în timpul cât s-a aflat în arest la domiciliu. Iar admiratoarelor, Shor le-a promis că le va organiza în această duminică dansuri. Femeile din Orhei au doar cuvinte de laudă pentru primarul lor, numindul briliant, înger păzitor sau floarea Orheiului.

Într-o postare pe facebok, Ilan Shor a declarat că oamenii din Orhei îi dau forțe să lucreze și să facă cât mai multe pentru oraș.

Amintim că llan Shor este acuzat de escrocherie și spălare de bani în unul dintre dosarele ce vizează dispariția banilor de la Banca de Economii, Banca Socială și Unibank, iar acum două săptămâni, Shor a fost recunoscut vinovat de spălarea și delapidarea a 5 miliarde de lei din BEM. Primarul oraşului Orhei a fost reținut la sfârşitul lunii iunie a anului 2016. Shor ar putea face închisoare doar după ce se va expune și Curtea de Apel.

loading...

Write A Comment