Alte știri

Ilan Shor sparge tăcerea: Scumpă Maia, știu cât de mult ți-a plătit Filat în plic în fiecare lună, ca surplus la salariu

Pinterest LinkedIn Tumblr

Azi lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a postat pe pagina sa de facebook un mesaj video prin care declară că partidul ei n-are bani și roagă cetățenii Republicii Moldova să doneze pentru PAS. În replică, primarul de Orhei Ilah Shor i-a amintit Maiei Sandu că pe vreme când lucra în PLDM, ea primea salariu în plic de la Filat.

„În primul rând, înțeleg ura ta față de Marina, care este tânără, frumoasă și a obținut rezultate în tenis, a reprezentat și reprezintă Moldova la cel mai înalt nivel. Spre deosebire de tine, care nu ai reușit nimic în viață decât să distrugi sistemul de învățământ.

În al doilea rând, ești un manager mediu din cadrul unui proiect finanțat de mine – PLDM. Trebuie să înțelegi: știu cât de mult ți-a plătit Filat în plic în fiecare lună, ca surplus la salariu, și anume eu am fost cel care punea banii în plic, înainte ca el să ți-i transmită ție”, a scris Ilan Shor pe Facebook.

Mai mult, primarul de Orhei îi amintește Maiei Sandu că ei i-a fost transmis mai mult decât altora, așa că să se audo-declare modestă, dacă nu chiar săracă.

„În al treilea rând, singurul lucru pe care îl aduci din Europa în Moldova este propaganda LGBT, pe care eu, ca persoană sănătoasă, o urăsc și o disprețuiesc. Apropo, am impresia că tu faci parte din această “comunitate”.

În al patrulea rând, acum despre Parlament. Scumpă, nesăraca Maia, nu știu cine va fi în următorul Parlament, dar ai putea cu mândrie să îți pui pe masă tăblița „Anterior finanțată de ȘOR”. Și acesta va fi primul act onest din viața ta”, a mai spus Shor.

La final primarul de Orhei a spus că el a început să construiască o nouă Moldova și o va construi. Maia Sandu încă nu a comentat aceste acuzații.

loading...

Comments are closed.