Ilan Șor apreciază deschiderea de care dă dovadă Alexandr Petkov, primarul municipiului Bălți

Politicianul și omul de afaceri Ilan Șor salută deschiderea de care a dat dovadă primarul capitalei de nord, Alexandr Petkov, de a colabora cu echipa sa și spune că Bălțiul poate deveni un al doilea Orhei la capitolul dezvoltare și modernizare. Declarația a fost făcută într-un live pe care l-a organizat pe pagina sa de socializare.

Potrivit lui Ilan Șor, prioritate trebuie să aibă interesele cetățenilor și nu ambițiile politice.

„Din Bălți va fi posibil de făcut un al doilea Orhei. Eu îi mulțumesc primarului Petkov, care a acceptat propunerea noastră și a oferit posibilitatea de a realiza proiecte comune. La urma urmei, noi toți lucrăm pentru oameni. Sunt foarte bucuros. Sunt convins că vom realiza multe proiecte pentru Bălți, căci asta le-am promis oamenilor și vreau să le realizez. Indiferent de circumstanțele care au fost”, a declarat Ilan Șor.

Amintim că după ce recent, omul de încredere al lui Ilan Șor și fostul candidat pentru funcția de primar al municipiului Bălți, Mariana Tauber, a expediat o scrisoare oficială în adresa noii conduceri de la Bălți cu propunerea de a colabora, noul edil, Alexandr Petkov, a reacționat pozitiv. Mai mult, echipa susținută de Ilan Șor din Consiliul Municipal „Pentru Bălți”, împreună cu Marina Tauber și Victoria Șapa și echipa primarului Bălți au avut întâlniri, la care au discutat despre proiecte comune de cooperare.

Astfel, s-a decis să se înceapă repararea a cel puțin zece curți în diferite zone ale orașului Bălți, iar ulterior proiectul să fie continuat în funcție de preferințele locuitorilor. Inclusiv curățarea și modernizarea lacului orașului, restaurarea Parcului Victoriei, precum și decorarea unei părți a orașului Bălți cu lumini și decorațiuni de Anul Nou de către echipa lui Ilan Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share