Alte știri

Ilan Șor are înregistrăzi video cu momentul când i-a dat lui Dodon geanta cu bani?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Bloggerul Eugen Luchianiuc a scris un articol, în care a dat de înțeles, că în câteva ore, aproximativ ora 22.00, ar putea apărea un video în care Ilan Șor îi transmite o geantă cu bani lui Igor Dodon, care astăzi, de o parte a societății a fost ridicat la rang de erou.

Luchianiuc a amintit de anul 2015, când Vlad Filat a spus că va veni cu declarații care vor arunca în aer politicul moldovenesc. Dar a tăcut, pentru că s-a închis în sine la închisoare, chiar dacă a trimis câteva scrisori, amenințările sale s-au dovedit a fi indirecte, iar Filat, în continuare tace.

„Eu prin 2016 spuneam că Șor ar putea exploada situația politică. Văd că tot e liniște. Deși el tot promite că odată și odată va trebui să vorbească. Eu cred că azi e momentul atâta timp cât nu a apărut în Parlament ceea ce înseamnă că nu consideră legale faptele de azi.” scrie Luchianiuc.

În același articol, bloggerul spune că un astfel de video, ar putea să apară la ora 22.00, astăzi. Totodată, a avertizat că video cu angajatele de la „pornoTV” nu va fi postat.

loading...

Comments are closed.