Ilan Șor, către protestatari: Vă dau cuvântul că nu mă voi opri, până când voi duce la capăt lupta noastră

Președintele Partidului „ȘOR” a avut astăzi o adresare către oamenii care protestează în fața Procuraturii Generale. În adresarea în direct, el a subliniat că guvernarea nu mai are dreptul legal și moral de a rămâne la conducerea țării.

„Totul se scumpește și viața devine mai grea în fiecare zi. Vedem, din discuțiile lor de pe Telegram, că sunt niște uzurpatori și corupți. Singura lor valoare este să slujească în genunchi Occidentul și să vândă țara. Noi nu le vom permite asta!”, a menționat Ilan Șor.

El a explicat decizia privind schimbarea zilei protestelor.

„Am propus recent să schimbăm strategia. Regimul Maiei Sandu se ține pe doi piloni. Procurorul general este câinele ei de companie, pudelul care execută docil ordinele ei și fabrică dosare la comandă. Curtea Constituțională face și ea jocurile Maiei Sandu. Imediat ce vom scoate cele două structuri de sub controlul lor, vom organiza alegeri anticipate”, a explicat Ilan Șor.

El a subliniat importanța scoaterii din captivitate a Procuraturii Generale.

„Suntem obligați să obținem ca procurorul general să fie ales de popor. Acum, el comite ilegalități și abuzuri. Acest sorosist slujește altor interese, nu intereselor Republicii Moldova. De ce nu l-a arestat pe Spînu, pentru majorarea tarifelor? De ce nu a intentat dosar penal pe numele Nataliei Gavrilița, care nu face nimic pentru a proteja poporul? De ce nu intentează dosar penal împotriva Maiei Sandu, pentru trădare de patrie și uzurparea puterii în stat? Așa-zisul procuror general și adjuncții lui trebuie să știe că vor sta în pușcărie pentru ilegalități și vor suferi așa cum suferă astăzi poporul. Vă dau cuvântul că nu mă voi opri, până când voi duce până la capăt lupta noastră”, a mai spus Ilan Șor.


Total
0
Shares
Total
0
Share