Politic

Ilan Șor comentează rezultatele alegerilor: „Două circumscripții vor trăi ca în Monaco!”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Reprezentanții Partidului Politic ȘOR aleși în circumscripțiile uninominale vor începe chiar de mâine să meargă în localitățile lor pentru a începe să realizeze ce le-au promis oamenilor, a anunțat liderul formațiunii Ilan Șor, care a obținut o victorie clară în circumscripția sa. Oamenii din cele două circumscripții vor trăi ca în Monaco, a promis Ilan Șor.

El a calificat rezultatele alegerilor parlamentare de duminică drept începutul schimbării mentalității oamenilor, care nu mai sunt interesați de „politicanți” și geopolitică, dar de manageri care au demonstrat prin acțiunile lor că pot schimba lucrurile în bine.

Iar locuitorii circumscripțiilor electorale în care au învins reprezentanții Partidului Șor, liderul formațiunii le-a promis că lucrurile vor începe să se schimbe chiar de mâine.

„Vreau să felicit locuitorii celor două circumscripții în care au învins candidații Partidului Politic ȘOR – oamenii vor începe să trăiască la fel ca în Moaco. Chiar mine vom merge acolo și vom lucra să creăm condiții mai bune de viață pentru oameni”, a declarat Ilan Șor.

Mai mult, el a menționat că Partidul ȘOR își asumă realizarea reformelor în toate localitățile din raionul Orhei, inclusiv în cele care nu au intrat în componența circumscripțiilor electorale respective.

„Sunt și oameni în alte circumscripții pe care nu-i vom lăsa și vom face așa ca la viitoarele alegeri  să învingem împreună ca ei să trăiască ca cei de la Orhei. Atâta timp cât unii vor scheuna și plânge, noi pornim la luptă”, a punctat Ilan Șor.

Amintim că Partidul Politic ȘOR este una din cele patru formațiuni politice cărora cetățenii Republicii Moldova le-a încredințat votul să formeze viitorul Parlament.

loading...

Comments are closed.