Politic

Ilan Șor: De ziua ta, Maia Sandu, fă-i un cadou țării și pleacă cu totul

Pinterest LinkedIn Tumblr

De ziua ei de naștere, Maia Sandu ar trebui să le facă moldovenilor un cadou și să plece din funcție. Declarația aparține liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, exprimată într-un video plasat pe pagina sa de Facebook.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„De ziua ei, Sandu, care nu a fost niciodată la Bălți de când este președinte, și-a luat zborul în Statele Unite ale Americii. Și nu într-o vizită de lucru, ci într-o vacanță de câteva zile. Dar ce mai are de făcut acasă? Crizele înfloresc, prețurile cresc. Calitatea vieții descrește. Dar nu e de competența ei să lupte cu sărăcia. Nu, pe ea acum, în aceste vremuri grele, o interesează vacanțele și distracția. Nimic nou, cu această atitudine disprețuitoare față de moldoveni ne-am obișnuit deja. Dragi moldoveni, din păcate, cam atât poate Maia Sandu. Să călătorească și nimic mai mult. Altceva nu a putut și nu va putea vreodată. Dar poate a hotărât să plece știind ce urări de bine în ghilimele are poporul pentru ea?”, a declarat Ilan Șor.

Ilan Șor a mai spus că, de ziua ei, ar fi urât să nu o felicite pe Maia Sandu și i-a urat să rămână în Statele Unite ale Americii și să-și găsească rostul vieții acolo.

„Maia Sandu împlinește 50 de ani și ar fi urât din partea mea să nu-i urez la mulți ani. 50 de ani este totuși o vârstă onorabilă, o vârstă a înțelepciunii. Totuși, nu pot să n-o întreb: Maia Grigorievna, când te uiți în oglindă la ai tăi 50 de ani, ce vezi? Poate vezi cum ți-ai condamnat cetățenii la sărăcie, cum ai pus economia pe brânci și cum distrugi sistematic o țară întreagă? Sau poate vezi cum încerci să-ți distrugi oponenții politici, folosind Procuratura ca pe un instrument politic? De ziua ta, Maia, ai plecat din țară. Foarte bine. Fă-le, Maia, un cadou moldovenilor și nu te mai întoarce. Rămâi acolo, dă-ți demisia și salvează-ne de minciunile tale! Rămâi în America, găsește-ți vreun John, mărită-te, fă copii, o familie. Poate asta îți va reuși mai bine decât să conduci țara. La mulți ani!”, a adăugat Ilan Șor.

 

loading...

Comments are closed.