Ilan Șor, despre majorarea cheltuielilor Președinției: Nu-s bani pentru salarii, pensii, indemnizații și compensații, dar pentru poftele Maiei Sandu se găsesc

Mesaj dur din partea liderului Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, la adresa președintelui Maia Sandu, care, pentru a doua oară, cere majorarea bugetului pentru Președinție. Asta deși, în campaniile electorale, a promis că va reduce semnificativ cheltuielile administrației prezidențiale. Într-o înregistrare video pe pagina sa de Facebook, Ilan Șor susține că nu sunt bani pentru salarii, pensii, indemnizații și compensații, dar pentru poftele Maiei Sandu se găsesc.

„Săptămâna a început pentru moldoveni cu încă o știre din seria „Vremuri bune, dar nu pentru toți”. Președintele Maia Sandu a cerut majorarea cheltuielilor pentru Președinție de la 32,5 milioane de lei, cât era prognozat inițial, la 34 de milioane de lei. Altfel spus, Maia Sandu mai scurge din bugetul de stat încă un milion și jumătate de lei. Dacă solicitarea va fi aprobată de Parlament, dar am fi naivi să credem că nu va fi aprobată, atunci bugetul instituției prezidențiale va crește cu 7 milioane de lei față de anul 2021. De ce nu, dacă este de unde. Nu-s bani pentru salarii, pentru pensii, pentru indemnizații și compensații, dar pentru poftele scumpei noastre Maia Sandu bani se găsesc”, a menționat Ilan Șor.

Liderul Partidului „ȘOR” se arată revoltat de faptul că guvernarea PAS nu găsește bani pentru a-i ajuta pe cetățeni, ca să depășească mai ușor crizele, dar pentru Maia Sandu se vor găsi.

Autoritățile locale cerșesc de luni de zile să le fie majorate bugetele pentru întreținerea școlilor și grădinițelor, învățătorii riscă să nu-și ia salariile, iar Maia își majorează bugetul ca să trăiască bine ea și lacheii ei. Inflația a depășit 22 la sută, sărmanii pensionarii au fost lipsiți de ajutorul de Paște, iar scumpa noastră Maia Sandu bagă și mai adânc mâna în bugetul public. Și ce dacă nu vor avea moldovenii miel și cozonac pe masa de sărbătoare. Va avea grijă Maia Sandu să-i mai hrănească cu o porție de minciuni. Și nu, Maia Sandu nu e de vină. Ea doar ne-a atenționat că trebuie să strângem cureaua. Ea ne-a spus că vin vremuri grele. De data asta o credem pe cuvânt, a conchis Ilan Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share