Politic

Ilan Șor: Draga mea Maia, de ce ai uitat binele ce l-am făcut?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul orașului Orhei, Ilan Șor s-a gândit să-i dedice Maiei Sandu o postare pe Facebook în care a criticat dur activitatea Maiei Sandu comparând-o cu a sa.

În postare, Ilan Șor spune că a fost principalul finanțator al PAS-ului în momentul creării acestui partid. „Scumpa Maia, și când spun scumpa, știu despre ce vorbesc. Ca fost finanțator al partidului dvs, pot să spun că îmi ieșea cam scump. De ce ați uitat binele care l-am făcut pentru voi și aruncați cu zoi” scrie Șor în postarea sa.

În aceeași adresare, primarul orașului Orhei aduce aminte despre realizările sale și încearcă să facă o comparație cu realizările Maiei Sandu, însă nu prea are cu ce. „Despre dumneavoastră nu prea se aude nimic. Nu se aude ca să ajutați pe cineva să depășească o problemă personală, nu se aude nici măcar cu ce vă ocupați. Asta e pentru că toți sunt surzi, sau poate pentru că nu faceți nimic?” se miră Șor.

Ilan Șor vine și cu sfaturi, rugând-o pe Maia Sandu să facă măcar ceva ca să fie prețuită de oameni. Și în caz că ar avea ceva nelămuriri, ca un vechi prieten ar ajuta-o.

loading...

Comments are closed.