Politic

Ilan Șor îi răspunde Maiei Sandu: Vedem politica diferit, eu vreau să fac drumuri, grădinițe, iar tu te ascunzi după spatele Europei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Primarul Municipiului Orhei, Ilan Șor, a răspuns Maiei Sandu la acuzațiile privind sesizarea acesteia în privința unor potențiale încălcări ale Partidului Șor din cadrul alegerilor din Jora de Mijloc, raionul Orhei unde Marina Tauber, reprezentantul acestui partid a câștigat din primul tur.

Ilan Șor îi amintește Maiei Sandu că până nu demult, anume el era unul din sponsorii partidului „. „Scumpa Maia! Scumpă – în sensul direct al cuvântului. Nu o să îți reamintesc din nou că nu tare demult ți-am finanțat partidul. Că ai trăit destul de bine pe banii mei, care, după cum ai tot strigat și continui să strigi și astăzi, chipurile au fost furați. Înțeleg că nu ești obișnuită să lucrezi și să câștigi banii cu forțele proprii. Îți este caracteristic să cheltuiești bani străini, fără pic de  rușine sau recunoștință”, menționează Ilan Șor.

Totodată Șor spune că el vede diferit politica de felul cum o vede Maia Sandu și partidul ei, „Pentru mine, politica înseamnă construirea drumurilor, instalarea sistemelor de iluminat, repararea curților, reconstruirea grădinițelor, restaurarea parcurilor distruse de aceiași mizerabili ca și tine. Te ascunzi în spatele Europei, înșelând oamenii. Oamenii nu votează pentru tine sau pentru complicele tău Năstase. Ei votează pentru ideea falsă că va veni un “nene” din Europa și va face totul în locul tău. Și tu nu le spui adevărul: acest “nene” nu va veni, iar tu nu vrei sa faci nimic și nici nu poți să faci nimic.” mai spune primarul de Orhei.

În acest context, Ilan Șor dă asigurări că va continua să lupte pentru a construi Republica Moldova și pentru a crea condiții demne de trai pentru cetățenii săi. „Maia, înțeleg că pentru tine este avantajos ca oamenii să trăiască în sărăcie. Dar eu nu îți voi permite acest lucru. Voi câștiga oraș după oraș, sat după sat. Voi construi Moldova, îi voi face pe locuitorii ei fericiți”, dă asigurări Ilan Șor.

Iar în finalul mesajului său, Ilan Șor o îndeamnă pe Maia Sandu să lase vorbele și să se apuce de lucru.„Iar ție pot să îți dau un singur sfat: ajunge cu pălăvrăgeala, Maia, apucă-te de treabă!”

loading...

Comments are closed.