Ilan Șor, lider politic: ”Viitorul președinte al Moldovei va deveni candidatul susținut de echipa mea”

Maia Sandu va pierde rușinos alegerile prezidențiale. Viitorul președinte al Republicii Moldova va deveni candidatul susținut de echipa lui Ilan Șor. Declarația a fost făcută de către politician în cadrul unei transmisiuni în direct pe Facebook.

“Echipa mea va decide cine va fi viitorul președinte al Moldovei. Vom susține la alegerile prezidențiale acel candidat în care avem încredere, și suntem siguri că va învinge. Victoria ne aparține”, a declarat Ilan Șor.

Potrivit politicianului, deși Partidul „ȘOR” a fost radiat din registrul de stat, membrii, susținătorii și votanții săi rămân în continuare loiali principiilor și valorilor promovate de formațiune. Și anume datorită susținerii lor masive, la alegerile prezidențiale va câștiga candidatul susținut de echipa lui Ilan Șor.

„Numai un președinte sprijinit de mine și echipa mea va putea stabiliza situația economică și socială, și cu noi va reuși”, a spus ferm Ilan Șor.

Totodată, politicianul a dat asigurări că rezultatele alegerilor locale din toamna anului 2023 vor fi anulate, argumentând că au fost desfășurate cu mari abateri de la legislația electorală și cu încălcarea flagrantă a drepturilor fundamentale ale omului.

“Considerăm că sunt nelegitime. Sunt convins că vom reuși să le anulăm. Acum sau după prezidențiale, noi vom desfășura alegeri locale încă o dată”, a concluzionat Ilan Șor.

Total
0
Shares
Total
0
Share