Ilan Șor, liderul Blocului politic „Victorie”, i-a felicitat pe locuitorii orașului Bălți cu ocazia Hramului localității. Ce surprize a pregătit pentru aceștia?

Locuitorii din Bălți sărbătoresc astăzi Ziua orașului, marcând 603 ani de la înființarea acestuia. Liderul blocului politic „Victorie”, Ilan Șor, a transmis felicitări locuitorilor, subliniind realizările și proiectele implementate de blocul său în beneficiul comunității.

Blocul „Victorie” a pregătit o serie de cadouri și surprize pentru locuitorii din Bălți cu ocazia acestei aniversări. Prima mare sărbătoare va avea loc de Ziua Internațională a Copilului, desfășurată în două etape. Pe 1 iunie, toți bălțenii sunt invitați în parcul OrheiLand, unde vor beneficia de transport gratuit și facilități pentru o călătorie confortabilă. Intrarea este gratuită și un program de neuitat îi așteaptă pe toți vizitatorii. Pe 2 iunie, copiii și adulții vor avea parte de o altă surpriză: o petrecere de proporții, cu spectacol și concert în piața centrală din Bălți.

Atenția acordată Capitalei de Nord nu se oprește aici. Tot pe 2 iunie, Blocul „Victorie” va dezvălui cadoul său pentru oraș în cadrul unui eveniment dedicat locuitorilor din Bălți. Deputații blocului „Victorie”, Marina Tauber și Alexandru Nesterovschi, au anunțat că astăzi va avea loc un concert organizat de Primărie, iar ei vor continua să bucure cetățenii cu un alt eveniment special de Ziua Copilului.

„La mulți ani de Ziua Orașului pentru toți bălțenii! Noi vă iubim!”, a fost mesajul transmis cu această ocazie.

Total
0
Shares
Total
0
Share