Politic

Ilan Șor, liderul opoziției: ”Am găsit 10 miliarde de euro, pe care pot să le aduc în țară chiar mâine”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului „ȘOR”, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Ilan Șor, a calificat congresul de astăzi „Noi suntem Moldova” drept un eveniment istoric. El a explicat că țara are posibilitatea de a ieși din criza profundă în care a fost adusă de guvernarea PAS și a explicat că planul investițional pe care l-a elaborat poate fi implementat rapid, în cazul în care va fi desemnat în funcția de premier.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Nu mi-i rușine să-i privesc în ochi pe oamenii din Orhei, pentru că m-am ținut de cuvânt. Tot așa nu-mi va fi rușine să-i privesc în ochi pe oamenii din întreaga țară, pentru că mă voi ține de cuvânt și voi schimba în bine viața lor. Vă declar ferm, pentru noi nimeni niciodată nu va face nimic. Dacă vrem să schimbăm viața oamenilor, trebuie să suflecăm mânecile și să muncim. Nu va veni niciun unchi Sam și nu ne va da bani. Am fost aduși la marginea prăpastiei și trebuie să mergem înainte, să luptăm pentru viața noastră de azi. Moldova se află la un pas de dispariție și oamenii au de ales între a muri de foame sau de frig. Eu am identificat 10 miliarde de euro și sunt gata să le aducă în țară chiar mâine”, a menționat Ilan Șor.

El a subliniat că știe cum să folosească rațional și să valorifice la maximum situația geografică favorabilă a țării.

„Prin acest program investițional de 10 miliarde de euro, vom transforma țara într-o companie de succes, în care acționarii vor fi cetățenii. Propun ca formațiunea politică să mă desemneze în calitate de candidat pentru funcția de premier și mă adresez Maiei Sandu să se gândească la oameni și să demită Guvernul Gavrilița. Să găsească voință politică pentru a mă desemna în postul de premier, în termen de o săptămână. Altfel, poporul este gata să decidă de sine stătător și, prin acțiuni de stradă, să vă oblige să părăsiți postul de șef al statului”, a concluzionat Ilan Șor.

loading...

Comments are closed.