Ilan Șor promite burse pentru 500 de tineri care vor alege să fie studenți: ”Viitoarea generație trebuie să fie pregătită să construiască o Moldovă nouă și luminoasă”

Ilan Șor le-a adresat mesaje de felicitare studenților, remarcând importanța învățământului ca principală sursă de cunoaștere și garanție a unui viitor de succes.

“Studenția este o perioadă minunată cu multe ambiții, forță și planuri care poartă tinerele talente mai departe, în adevărata viață de adult. Sunt convins că este necesar să studiem toată viața noastră, pentru că suntem studenți în trecut, prezent și viitor”, a spus el.

El a anunțat lansarea unor granturi pentru absolvenții școlilor, pentru a-i ajuta să facă primii pași importanți în adevărata viață de adult.

“Acest proiect va oferi posibilitatea ca 500 de tineri care termină școala și urmează să intre în universități să primească burse pentru studii și cazare”, a adăugat Ilan Șor.

Politicianul este convins că viitoarea generație trebuie să fie pregătită să construiască o Moldovă nouă și luminoasă. Avem nevoie de tineri specialiști pregătiți și ambițioși în toate domeniile economice, politice și sociale, iar pentru aceasta este foarte important să avem o educație de calitate.

Total
0
Shares
Total
0
Share