Ilan Șor: “Regimul Maiei Sandu continuă să-și bată joc de oameni. Noi însă nu ne vom opri, până când guvernarea va plăti facturile cetățenilor!”

„Guvernarea apelează la cele mai lașe metode pentru a zădărnici mitingul pașnic de astăzi, de la ora 13:00, din fața Parlamentului, la care sunt așteptați toți cetățenii nemulțumiți de facturile mari pentru gaze, energie termică și electrică. Noi însă nu ne vom opri, până când guvernarea va plăti facturile cetățenilor!”. Despre aceasta a declarat liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, în contextul perchezițiilor organizate ieri, de către Procuratura Anticorupție și CNA, la reprezentanții formațiunii.

„Regimul Maiei Sandu, împreună cu Dorin Recean, continuă să facă presiuni, să intimideze și să-și bată joc de oameni. Sâmbătă, la indicația acestora, au fost organizate noi percheziții ilegale, în cadrul unor dosare fabricate, cu scopul de a băga frica în membrii și simpatizanții noștri. Guvernarea apelează la cele mai lașe metode, cu scopul de a zădărnici mitingul pașnic de duminică, 19 februarie, în care nu se va cere decât ca Guvernul să plătească integral facturile cetățenilor, pentru lunile de iarnă”, a declarat Ilan Șor.

De asemenea, Ilan Șor a menționat că atât el, cât și formațiunea sa nu vor înceta să lupte pentru drepturile cetățenilor, atât timp cât guvernarea nu va plăti facturile cetățenilor!

„Noi suntem obișnuiți și cu perchezițiile, și cu aresturile, și cu Penitenciarul nr. 13, dar toate astea nu ne-au împiedicat să luptăm pentru drepturile cetățenilor. Am spus și repet: eu le dau oamenilor bani pentru transport și hrană, întrucât regimul i-a condamnat la sărăcie și oamenii nu au posibilitatea să participe la mitinguri, ca să-și apere drepturile. Cei de la putere nu vor să înțeleagă că, foarte curând, toate acțiunile lor se vor întoarce ca un bumerang împotriva lor. Nu ne este frică, mergem înainte până când vom obține victoria! Nu ne vom opri, până când guvernarea va plăti facturile cetățenilor!”, a conchis Ilan Șor.

În cadrul mitingului de astăzi, care va avea loc la ora 13:00, în fața Parlamentului, se va cere ca Guvernul să plătească integral facturile cetățenilor pentru lunile decembrie-februarie. Inițiativa aparține Mișcării Pentru Popor, lansată recent, care a adunat peste 300 de mii de semnături de la cetățenii care nu mai pot face față scumpirilor și cer susținere din partea statului.

Total
0
Shares

Comments are closed.

Total
0
Share