Ilan Șor: ”Salut tuturor! M-am întors în Israel”

Ilan Șor, fondatorul și liderul Partidului ȘOR, anunță că s-a întors în Israel și va face declarații de presă diseară referitoare la vizita sa în Federația Rusă, precum și despre Maia Sandu, președintele Republicii Moldova.

“Salut tuturor! M-am întors în Israel. Astăzi vreau să vă povestesc despre vizita mea în Moscova, despre motivul pentru care Maia Sandu îl consideră pe Șor vinovat pentru tot și de ce cel născut să se târască nu poate zbura. Ne vedem în direct la ora 21:00 pe Telegram, Facebook și TikTok. Vă aștept pe toți!”, a scris el pe Telegram.

La începutul acestei luni, Ilan Șor s-a întâlnit cu președintele Comitetului pentru relațiile cu CSI din Duma de Stat a Rusiei, Leonid Kalașnikov, discutând despre apropierea Republicii Moldova de Uniunea Economică Eurasiatică (UEEA).

De asemenea, Ilan Șor s-a întâlnit și cu membrul Consiliului Federației Ruse, Konstantin Kosachev, anunțând crearea unui ONG pentru a aprofunda legăturile Republicii Moldova cu Rusia și Uniunea Economică Eurasiatică (UEEA).

Total
0
Shares
 
Total
0
Share