Ilan Șor și-a exprimat susținerea pentru inițiativele Evgheniei Guțul: “Oamenii din Găgăuzia sunt norocoși să aibă un astfel de lider, care luptă pentru dezvoltarea plaiului său natal“

Politicianul și filantropul Ilan Șor și-a exprimat susținerea pentru inițiativele Bașcanului Evghenia Guțul, pe care le-a împărtășit, astăzi, în cadrul unui briefing. “Bașcanul a evidențiat trei subiecte-cheie importante pentru locuitorii autonomiei: un tarif special la gaz, deschiderea la distanță a unui cont în sistemul rusesc de plăți, cooperarea cu piața rusă. Aceste măsuri vor deveni un pas important în dezvoltarea potențialului economic și social al Găgăuziei”, a spus Șor.

Politicianul susține, de asemenea, importanța și necesitatea cooperării între diferite forțe politice în vederea realizării obiectivelor comune. El a subliniat importanța dialogului și a muncii în comun pentru rezolvarea sarcinilor, care preocupă regiunile și întreaga țară.

Potrivit lui Ilan Șor, “oamenii din Găgăuzia sunt norocoși să aibă un astfel de lider, care luptă pentru dezvoltarea plaiului său natal. O Găgăuzie puternică și prosperă va avea o contribuție semnificativă la bunăstarea întregii Moldove”.

Total
0
Shares
 
Total
0
Share