Politic

Ilian Cașu strigă că Republica Moldova e capturată, iar soția sa lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și a Integrării Europene

Pinterest LinkedIn Tumblr

Soția lui Ilian Cașu, unuia din liderii Partidului Nostru, este angajată la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Deși strigă că Republica Moldova este un stat captiv, cu o conducere defectă, Ilian Cașu se bucură de salariul soției sale care lucrează la stat. Despre acest lucru comunică bloggerul Eugen Luchianiuc într-un articol.

Mihaela Manole, soția vicepreședintelui Partidului Nostru, Ilian Cașu este Consilier la Ambasada Republicii Moldova în Austria. Domeniile de responsabilitate ale ei sunt, atât pentru Austria cât și pentru Slovacia – afaceri politice, economice și culturale. Acest lucru este confirmat de către site-ul oficial al Ambasadei Republicii Moldova în Austria.

În articolul său, Eugen Luchianiuc a atașat și poze cu mașina de serviciu al Mihaelei Manole. În una din poze este vizibil un deodorant cu sigla Partidului Nostru.

În imagini se observă clar mașina cu numere diplomatice, achiziționată din banii cetățenilor Republicii Moldova cu siglă a Partidului Nostru.

loading...

Comments are closed.