Oficial

IMAGINI de la fața locului: Primăria Chișinău evacuează 30 de gherete de lângă Piața Centrală

Pinterest LinkedIn Tumblr
Astăzi a început procesul de demolare şi evacuare a 30 de gherete de pe trotuarul din str. Armenească, în perimetrul de la poarta Pieței Centrale până la str. Mitropolit Varlaam.
Agentul economic, care are contractul de arendă funciară expirat, a fost somat în repetate rânduri să îşi evacueze gheretele, acesta însă nu s-a conformat, scrie primarul capitalei, Ion Ceban, într-o postare pe pagina sa de facebook.
Actualmente lucrările sunt efectuate de către Pretura Centru, care îşi rezervă dreptul de a-l ataca în judecată pe agentul economic, care va fi impus să restituie cheltuielile folosite pentru lucrările de astăzi.
„Amintesc că jumătate din trotuar din acest perimetru a fost privatizat la Piaţa Centrală și este delimitat, culmea – prin „chiroane” bătute în asfalt de-a lungul trotuarului.
Curăţarea oraşului de „butci”, va continua. Capitala trebuie să respire fără gherete, tonete şi pavilioane pestrițe, care sufocă oraşul.
În locul acestor gherete vor fi amenajate locuri de parcare odată cu modernizarea pieții,” se mai arată în postarea primarului capitalei.

 

loading...

Comments are closed.