Alte știri

IMAGINI ȘOCANTE filmate de martori imediat după ACCIDENTUL CUMPLIT de la Sîngerei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Publika a intrat în posesia unor imagini filmate de martori imediat după accidentul cumplit din Heciul Nou, raionul Sângerei, soldat cu decesul unei femei, în vârstă de 35 de ani.

Vă avertizăm că imaginile de mai sus au un puternic impact emoțional.

Menționăm că tânărul care ar fi provocat tragedia spune că la volanul maşinii se afla victima, care mai era şi în stare de ebrietate. Declaraţiile au fost făcute pentru jurnaliştii de la nordnews.md, pe care bărbatul i-a contactat.

Poliţia consideră că declaraţiile sale sunt false. Şi asta pentru că trupul neînsufleţit al femeii a fost scos după accident de pe bancheta pasagerului, nu a șoferului, lucru ce poate fi observat şi din imaginile surprinse de trecătorii care au ajuns primii la faţa locului.

Amintim că tânărul care a fugit după ce ar fi provocat accidentul a fost găsit de polițiști la fostul concubin al mamei salei din satul Vadul Raşcov, raionul Şoldăneşti. Acesta a fost reținut și dus la audieri.

Pe numele suspectului au fost deschise două dosare penale, unul pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei, soldată cu decesul unei persoane şi altul pentru părăsirea locului accidentului rutier. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă până la 9 ani de închisoare.

loading...

Comments are closed.