Alte știri

IMAGINI ȘOCANTE // Ironia CRUNTĂ a sorții: Şoferul care a provocat un accident acum două luni lângă Gura Galbenă a DECEDAT într-un alt impact

Pinterest LinkedIn Tumblr

La data de 11 septembrie 2020, pe traseul Hâncești-Cimișlia, în apropierea satului Gura Galbenă. a avut loc un accident rutier între un BMW şi o Lada. BMW-ul ieşise la o depăşire neregulamentară, apoi a încercat să intre înapoi în fluxul de trafic, a pierdut controlul volanului şi a derapat, fiind lovit de Lada, care circula regulamentar pe sensul său. În urma acelui impact dur, şoferul din Lada a decedat pe loc. În Lada se mai afla soţia sa, fiica sa şi bebeluşul de 1 anişor al acesteia. Ulterior, a doua zi, mama bebeluşului a decedat la spital, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În BMW se aflau 5 persoane – locuitori ai satului Gaidar. În privința șoferului BMV, cetățeanului Piotr T., care nu-și recunoscuse vina, instanța dispusese arest la domiciliu pe durata anchetei.

O informație operativă a poliției a anunțat că în noapte de 8 noiembrie a avut loc un alt grav accident rutier cu implicarea cetățeanului Piotr T., lângă satul Gaidar din raionul Ceadîr-Lunga. n Mercedes-Benz E-Class cu volan pe dreapta a ieşit în afara carosabilului şi a lovit puternic un copac. La bord erau 3 persoane. Doi dintre pasageri au fost preluaţi în stare gravă de către medicii la urgenţă şi transportaţi la spital. Unde unul dintre ei a decedat.

Pasagerul decedat este acelaşi Piotr T., care era şoferul BMW-ului ce a provocat accidentul de lângă Gura Galbenei acum două luni. Identitatea lui a fost confirmată cu reprezentanţii poliţiei din Ceadîr Lunga.

Mai mult ca atât, în urma accidentului din week-end, a fost reţinută pentru 72 de ore o persoană suspectată că ar fi fost la volan. E vorba de Ion C., tot din Gaidar, născut în acelaşi an 1994, care a fost depistat în stare de ebrietate după accident, având o alcoolemie de 0.74 mg/l în aerul expirat.

Ion C., era în septembrie pasager în BMW-ul condus de prietenul său, Piotr T., când s-a produs teribilul accident de lângă Gura Galbenei.

Astfel, cetățenii Ion C. și Piotr T. au fost implicați în primul accident din 11 septembrie 2020, când mașina lor s-a lovit într-o mașină Lada, unde se afla o familie din 4 membri. Tata și mama celor doi copii, dintre care un bebeluș de un anișor, au decedat în urma impactului.

Iar în data de 8 noiembrie 2020, cei doi cetățeni au mai provocat un accident, cu un Mercedes la volanul căruia se afla Ion C., în stare de ebrietate, care s-a izbit într-un copac. În urma celui de-al doilea accident a decedat deja vinovatul primului accident – cetățeanul Piotr T.

Ironia cruntă a sorții.

Sursa: Piața Auto

FOTO // Accident groaznic la Cimișlia. Un șofer a decedat pe loc

 

loading...

Comments are closed.