Alte știri

Imagini șocante: O tânără violată, chinuită și ucisă în bătaie de un refugiat musulman

Pinterest LinkedIn Tumblr

Refugiații musulmani fac prăpăd în Europa. În numele religiei lor, Coranul, musulmanii violează femei, le umilesc, batjocoresc și de multe ori le și omoară în chinuri groaznice. O tânără din Suedia a fost victima unui grup de musulmani, dornici de a domina femeile la fel ca în Orientul Mijlociu, scrie Recentnews.ro.

Tânăra suedeză și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit – a fost violată și bătută până la moarte de către un refugiat musulman. Fata a fost răpită de pe stradă, dusă într-o pădure din apropierea unei localități din Suedia, unde musulmanul a violat-o, chinuit-o și mai apoi a omorât-o.

Corpul tinerei a fost ascuns sub pietre într-o pădure. Presa suedeză relatează faptul că emigranții comit aceste atrocități în numele Coranului, care i-ar încuraja să violeze femei în țările pe care le ”cuceresc”. Violul femeilor devine astfel o recompensă pentru musulmani.
 
În țările arabe, violul este la ordinea zilei, face parte din cotidian, întrucât femeile nu au niciun drept și nu se pot opune. Statisticile indică faptul că 38% din violurile din Suedia sunt comise de musulmani, și în Norvegia la fel.
Tânără violată, chinuită și ucisă în bătaie de un refugiat musulman în Suedia
loading...

Comments are closed.