Externe

Imediat după externarea din spitalul de psihiatrie un bărbat și-a tăiat soția anunțând pe Facebook că aceasta e întruchiparea diavolului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Fiicele bărbatului au rugat personalul medical să nu permită acestuia să meargă acasă până nu îl examinează detaliat.

Rudele au ascuns toate cuțitele din casă atunci când Steven Arnold în vârstă de 55 de ani a revenit acasă din spitalul de psihiatrie unde a fost internat cu două zile în urmă din cauza unei tentative de suicid. Fiicele sale cerea personalului medical să îl examineze cât mai bine mai ales că în timpul procedurilor, bărbatul striga că picurătorile în otrăvesc iar ceilalți pacienți încearcă să îi rupă mâinile și picioarele scrie Mirror.

În noaptea când a avut loc tragedia, fiica cea mare LeAnn, care a rămas în casa părintească a fos trezită de un apel al rudelor care i-au spus despre o postare stranie pe profilul tatălui ei. Acesta a scris la ora trei de noapte că soția sa Caren, este diavol și a amenințat că este gata să o omoare. Fiica a fugit imediat în camera părinților însă deja e prea târziu. Femeia în vârstă de 46 de ani a murit în urma mai multor răni în zona toracică și a gâtului, în scurt timp Steven s-a sinucis.

LeAnn a povestit poliției că tatăl ei era un chitarist popular în trecut, era un om foarte bun, dar problemele psihice i-au distrus viața. Lucrând ca paznic, era sigur că toți colegii lui râd de el, era sigur că toată casa și telefonul lui era ascultat, iar câinele său a fost otrăvit de vecini.

Prima tentativă de suicid, Steven a avut-o după ce a fost dat afară de la lucru, însă medicii au spus că bărbatul este în regulă și i-au permis să meargă acasă. Revenind acasă, Steven se plângea că nu va putea găsi un alt job din cauza faptului că a fost internat în spitalul de psihiatrie, probabil aceasta a fost și cauza suicidului.

loading...

Comments are closed.