Economic

IMM Invest și accesarea Fondurilor Europene, în dezbatere la conferința Pria SMEs din 8 octombrie 2020, LIVE de la ora 10:30

Pinterest LinkedIn Tumblr

PRIAevents, cu sprijinul Asociației Romane a Băncilor și al Asociației Băncilor din Moldova și având ca Partener Principal CEC Bank, organizează PRIA SMEs Conference în 8 octombrie 2020 eveniment complex dedicat IMM-urilor, începând cu ora 10.30 online dar si on-site la Radisson Blu Hotel, București, de la ora 10:00.

În cadrul conferinței se vor dezbate cele mai importante teme de interes pentru IMM-uri, iar cei mai buni specialiști în domeniu vor analiza situația IMM-urilor și a programului IMM Invest, perspectivele pentru 2020 -2021, accesarea și absorbția Fondurilor Europene până la finalul acestui an dar și în anii următori.

Evenimentul va putea fi urmărit Live pe Facebook PRIAevents aici.

Se vor prezenta oportunități și soluții de business destinate IMM-uriilor, iar antreprenorii vor discuta despre proiectele lor de succes.

PRIA SMEs face parte din seria PRIAevents care aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass-mediei. Cu o experiență de peste 15 ani în organizarea evenimentelor premium, echipa PRIAevents este recunoscută pentru organizarea evenimentelor de business.

Se vor împărtăși cele mai bune practici, cunoștințe, experiențe, strategii și soluții, cu accent pe dezvoltarea IMM-urilor și despre masurile guvernamentale pentru acestea – IMM Invest și nu numai, despre antreprenoriat și procedurile de accesare și de sprijin pentru accesarea Fondurilor Europene.

AGENDA
10,30 – Start conferința transmisă live

10,35-13,00 – Panel Pria SMEs – Soluții pentru IMM-uri

-Oportunitățile pentru IMM-uri în această perioadă
-Care sunt provocările? Cum ar putea sa crească IMM-urile din România, sau chiar sa poată face investiții în perioada aceasta?
-Programul IMM Invest
-Fonduri europene pentru IMM-uri până la finele lui 2020, dar și în anii următori?
-Ce alte soluții au băncile pentru IMM-uri?
-Cum pot ajuta fondurile de garantare și contragarantare?
-Care sunt problemele întâlnite la accesarea programelor? Accesarea fondurilor europene și a creditelor pentru cofinanțare.
-Produse de finanțare destinate IMM-urilor;
-Achiziția de echipamente și/sau utilaje noi pentru producție / servicii: diversificare vs. modernizare; Rolul leasingului pentru accesare fondurilor UE;
-Impactul concurenței asupra competitivității în sectorul IMM-urilor;
-Ajutorul de stat
-Întreprinderile mici și mijlocii rol esențial esențiale pentru dezvoltarea economică și bunăstarea socială
-IMM-urile si creșterea competitivității; Parteneriate pentru inovare si cercetare; Educația antreprenorială în România. Cum pregătim următoarele generații de antreprenori?

Lectorii invitați :
Ioan Marcel BOLOȘ – Ministrul Fondurilor Europene
Liviu ROGOJINARU – Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri
Marius CUCIUG – Șef Serviciu Fonduri Europene și AAPL, Direcția IMM, CEC Bank
Dumitru NANCU – Director General, FNGCIMM
Florin DĂNESCU – Președinte Executiv, Asociația Română a Bămcilor
Vladimir ALEXANDRESCU – Purtator de cuvânt, Institutul Național de Statistică
Florin JIANU – Preşedinte, CNIPMMR
Valentin MIRCEA – Senior Partner, Mircea și Asociații

În cadrul conferinței PRIA SMEs veți beneficia de aflarea noutăților legislative, soluții de finanțare si digitalizare, studii de caz și de analize la un nivel înalt.

Veți avea ocazia să interacționați cu cei mai importanți lectori din domeniu dar și să faceți schimb de opinii și experiență cu participanții preocupați de aceleași subiecte ca și voi. Exemplele, studiile de caz și noutățile vor fi adevărate surse de învățare și dezvoltare pentru activitatea pe care o desfășurați.

PRIA SMEs face parte din seria evenimentelor de succes organizate de Pria în România și Republica Moldova.
PRIAevents este recunoscută de multă vreme ca o platformă independentă, și echidistantă de discuții despre cele mai importante teme, despre schimbări legislative, politici în toate sectoarele economiei în România și Republica Moldova.

Conferințele PRIAevents aduc în atenție cele mai importante și mai actuale teme de dezbatere din fiecare domeniu și beneficiază de o prezență mare a participanților și a mass – mediei.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului PRIA SMEs şi modalități de înscriere pentru participare gratuită puteți găsi pe www.priaevents.ro

loading...

Comments are closed.