Alte știri

În 19 raioane din cadrul programului “Drumuri Bune pentru Moldova 2020” – lucrările de reabilitare au fost finalizate integral

Pinterest LinkedIn Tumblr

Din volumul total al investițiilor de 1,125 miliarde lei din cadrul programului “Drumuri Bune pentru Moldova 2020”, sunt executate peste 95%, constituind circa 1,072 miliarde de lei.

În 19 raioane din țară lucrările de reparație și întreținere periodică din cadrul programului au fost finalizate. Astfel, în raioanele Anenii Noi, Fălești, Nisporeni, Orhei, Sîngerei, Basarabeasca, Dubăsari, Rezina, Ștefan Vodă, Strășeni, Șoldănești, Ocnița, Telenești, Călărași, Briceni, Căușeni, Rîșcani, Criuleni și Soroca lucrările de reparație a drumurilor au fost executate integral.

Programul care prevede reparația periodică și întreținerea drumurilor din 33 raioane și 2 municipii (mun.Chișinău, mun. Bălți) are finalizați peste 843 km de drum din cei circa 907 km de drum incluși spre reparație. Din totalul de circa 299 km de drum prevăzuți spre reparație cu îmbrăcăminte din beton asfaltic, 296,1 km de drum au fost finalizați. Din peste cei 608 km de drum prevăzuți spre reabilitare cu îmbrăcăminte rutieră din pietriș, peste 547 km de drum au fost executați.

În prezent, lucrările continuă pe drumurile din 14 raioane și 2 municipii care nu au fost finalizate integral.

loading...

Comments are closed.