Social

În ajunul Crăciunului, cele trei fete rămase fără mamă au pășit pragul casei dăruite de Vlad Plahotniuc

Pinterest LinkedIn Tumblr

Astăzi, în ajunul sărbătorilor de Crăciun, surorile Rusu și tatăl lor, din localitatea Selemet, raionul Cimișlia vor păși în casă nouă. Despre acest lucru a anunțat președintele Partidului Democrat din Moldova și fondatorul fundației de caritate „Edelweiss”, Vlad Plahotniuc.

Astăzi, în Ajun de Crăciun, Andreea, Ionela și Elena Rusu, împreună cu tatăl lor se mută deja în casa nouă, pe care le-am oferit-o în dar. Mă bucur că le-am realizat visul și că, de acum încolo, fiecare fetiță va avea propria odaie.” scrie Vlad Plahotniuc pe pagina sa de Facebook.

Amintim că una din poveștile emoționante care au răsunat la Gala Edelweiss, a fost cea a familiei Rusu din localitatea Selemet, raionul Cimișlia. Cele trei fetițe și tatăl acestora au rămas fără mamă și respectiv soție. Femeia a pierdut lupta cu cancerul. Întreaga familie trăia într-o casă modestă, cu o singură cameră și fata mai mare spunea că îi era incomod să se schimbe dimineața, fiind nevoită să meargă la bucătărie pentru aceast lucru.

Povestea celor trei fetițe și a tatălui lor l-a impresionat până la lacrimi pe președintele PDM, Vlad Plahotniuc care a decis personal să le dăruiască fetelor o casă nouă, unde fiecare va avea propria cameră. Cheia de la noua locuință a fost acordată familiei Rusu de liderul democraților, joi în cadrul Galei „Edelweiss”.

loading...

Comments are closed.