În America, dar cu gândul la Rusia. Iată unde a luat masa și cât a achitat pentru asta Dodon când a fost la ONU

Restaurant Rusesc, Dodon la ONU, Dodon in SUA, unde a luat masa Dodon, Dodon in america, vizita lui Dodon la ONU, PSRM, partidul socialistilor

În cadrul vizitei sale la New York, pentru a participa la cea de-a 74-a Sesiunea a Adunării Generale a ONU, Igor Dodon a căutat măcar o insuliță „de Rusie” pentru a se simți ca acasă. Astfel, președintele împreună cu prima doamnă au preferat să ia masa la restaurantul rusesc „MariVanna”, aflat la 8 minute de mers cu mașina de la hotelul „Michelangelo” unde a fost cazată delegația prezidențială, afirmă sursele DESCHIDE.MD.

Solicitată de către redacția noastră, purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu a declarat că va veni mai târziu cu un răspuns la acest subiect, însă până la momentul publicării știrii aceasta nu ne-a răspuns.

Restaurantul este popular printre rușii care locuiesc în New York și cei care vizitează orașul. Totodată, acesta este arhi-cunoscut și de către locuitorii New Yorkului care preferă bucatele autentice rusești.

Localul este amenajat în stilul unui apartament tipic rusesc din secolul XIX-XX, cu fotografiile rudelor atașate pe pereți, cu matroste și statui de porțelan. În restaurant există și o bibliotecă bogată în care și-a găsit loc literatura clasică rusă și literatură sovietică.

Amintim că cei 11 membri ai delegației prezidențiale la New York au fost cazați pe același etaj (conform doleanței președintelui) în hotelul „Michelangelo” în perioada 22-28 septembrie, perioadă în care o cameră dublă la acel hotel de lux costă 600 de dolari pe noapte.

 

Total
0
Shares
Total
0
Share