Social

În bagajul unui ucrainean, depistată valută nedeclarată. Cazul a fost înregistrat de către polițiștii de frontieră de la Aeroportul Internațional Chișinău

Pinterest LinkedIn Tumblr

Valută nedeclarată, 19 026 dolari, 1 255 euro şi 1 990 Hrivne, a fost depistată în bagajul unui pasager de la cursa „Chișinău-Istanbul”. Incidentul a fost consemnat astăzi, 26 februarie 2023, la ora 10:50, pe Aeroportul Internațional Chișinău.

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

În timpul controlului de securitate într-un bagaj au fost observate obiecte asemănătoare – bancnote. Astfel, polițiștii de frontieră în comun cu funcționarii vamali au supus verificării suplimentare bagajul și posesorul acestuia, fiind scos din fluxul de călători de pe coridorul verde „nimic de declarat”. La examinarea bagajului a fost stabilită prezența sumelor de 19 026 dolari, 1 255 euro şi 1 990 Hrivne.

Documentat este un cetățean al Ucrainei în vârstă de 36 de ani.

Mijloacele financiare ce depășesc limita permisivă de 10000 EUR au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării, iar persoana riscă să fie sancționată contravențional în conformitate cu prevederile art. 43¹, 287 alin. (10) Cod Contravențional.

loading...

Comments are closed.