În cadrul mai multor întâlniri electorale, Adrian Albu, candidatul PSRM, a pus accent clar pe educație, servicii publice mai accesibile, sănătate și protecția mediului înconjurător

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Adrian Albu

În cadrul unei serii de întâlniri electorale desfășurate ieri, candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Adrian Albu, și-a prezentat viziunea pentru dezvoltarea municipiului Chișinău, aducând în prim-plan priorități importante pentru oraș și cetățeni, cu accent clar pe educație, servicii publice mai accesibile, sănătate și protecția mediului înconjurător.

La întâlnirea cu angajații unei întreprinderi din Băcioi, Albu a evidențiat interesul oamenilor pentru schimbări pozitive: “Oamenii doresc să vadă mai multe schimbări în bine, atât în propria localitate, cât și în municipiul Chișinău. Un interes sporit în cadrul discuțiilor au manifestat față de inițiativele noastre de reducere a tarifelor pentru gaz, energie electrică și termică, dar și pentru alte proiecte de sprijin social, inclusiv ‘Cardul chișinăuianului’. Cu toții am fost de acord că în Chișinău trebuie să fie mai bine, iar eu voi asigura această schimbare pozitivă”.

La întâlnirea cu angajații grădiniței din satul Dobrogea, Albu a subliniat importanța investiției în educație și copii: “Modernizarea grădinițelor din capitală, dotarea acestora cu tot necesarul pentru ca toți copii să se simtă bine și să aibă condiții pentru dezvoltare, mai multă grijă și suport financiar pentru educatori și bucătari, sunt teme pe care le vom prioritiza. Investiția în copii este investiție în fericirea noastră și în crearea unui viitor mai bun”.

La întâlnirea cu colectivul pedagogic al liceului din Sîngera, Albu a reiterat angajamentul său față de educație și accesibilitate: “Mai multă atenție pentru domeniul educației, mai multe proiecte pentru copii și elevii școlilor din capitală, tarife mai mici la resursele energetice și o capitală cu care să ne putem mândri oriunde. Vom apropia calitatea infrastructurii din suburbii de cea din orașul Chișinău, pentru ca toți cetățenii să aibă acces la servicii și obiecte de infrastructură de calitate”.

În final, la întâlnirea cu angajații și studenții Colegiului de Medicină, Albu a pus accentul pe sănătate și mediu: “Vom spori și proteja sănătatea cetățenilor, vom face un mediu ecologic mai curat în Chișinău și vom susține practicarea sportului pentru întărirea imunității locuitorilor capitalei. De asemenea, ‘Cardul chișinăuianului’ va face viața în capitală mai accesibilă și mai plăcută”.

Aceste întâlniri au subliniat angajamentul lui Adrian Albu de a aduce schimbări pozitive în Chișinău, cu un accent clar pe educație, servicii publice mai accesibile, sănătate și protecția mediului înconjurător, oferind astfel o viziune cuprinzătoare pentru viitorul municipiului Chișinău.

Alegerile generale locale vor avea loc duminică, 5 noiembrie 2023.

Total
0
Shares
Total
0
Share