În Capitală a fost deschisă prima școală internațională

Instituția are un program mixt – național și internațional, care include toate recomandările ministerului Educației, Culturii și Cercetării din Moldova, precum și programele inovaționale International Primary Curriculum (IPC) și Cambridge International Education (CIE).

La finalul studiilor, elevii vor susține examenul de Bacalaureat și pentru obținerea certificatului internațional Cambridge. În primul an de studii, școala înmatriculează elevi ai claselor 1 – 7.

Costul studiilor este de 4 mii euro pe an pentru cetățenii Moldovei și de 10 mii euro pe an pentru elevii, care sunt la întreținerea angajaților organizațiilor internaționale, ai misiunilor diplomatice și corporațiilor străine.

Școala are o capacitate de 450 de locuri pentru clasele 1-12. În prezent sunt îcheate peste 170 de contracte. Aminim că construcția școlii a început pe 6 decembrie 2016. Aceasta a fost ridicată de la zero, iar activitatea va începe din 1 septembrie curent.

Volumul total al investițiilor în construcția Heritage este de 10 mil euro. Co-investitori ai proiectului sunt Natalia Cecetova din Moldova și Sinan Bora, cetățean al Turciei

Total
0
Shares
Total
0
Share