În capitală s-au deschis târgurile sezoniere

În capitală s-au deschis târgurile sezoniere, la care pot să-și vândă marfa producătorii autohtoni de fructe și legume, transmite IPN.

Olga Ursu, viceprimar, a precizat, la ședința operativă a serviciilor municipale, că inițial, potrivit unei dispoziții din aprilie anul curent, au fost aprobate 15 amplasamente pentru desfășurarea târgurilor sezoniere în zilele de sâmbătă și duminică. Dar, după ședința de săptămâna trecută cu pretorii și cu Direcția generală economie și comerț, s-a decis aprobarea a încă a două amplasamente: unul în sectorul Centru, pe str. Testemițanu, 30, iar celălalt – în sectorul Ciocana, pe bd.Mircea cel Bătrân, 1.

Suplimentar, au fost aprobate nouă  amplasamente, pentru crearea târgurilor sezoniere în două sectoare ale orașului, la care producătorii agricoli autohtoni își vor putea expune marfa spre vânzare pe parcursul întregii săptămâni, până pe 31 august anul curent. Aceste târguri au început să activeze de astăzi, 19 iulie, a adăugat Olga Ursu.

Pentru a putea vinde la aceste târguri sezoniere, producătorii autohtoni de fructe și legume vor trebui să depună o cerere la pretura de sector, iar pretura urmează să elibereze pentru fiecare loc de comercializare o autorizație de funcționare.

Total
0
Shares
Total
0
Share