În căutarea lui “Sergiu”. Cine e “autorul necunoscut” al programului limitat al Guvernului Sandu?!

Un fost șef al Direcției economie și finanțe de la Cancelaria de Stat și fost angajat al Ministerului Economiei, Dumitru Barbalat, susține că programul de guvernare a fost postat în data de 20 iunie, de pe un calculator al utilizatorului cu numele “Sergiu”, deși în Cancelaria de Stat, nu lucrează nici o persoană pe nume Sergiu.

Dumitru Barbalat scrie că programul de activitate a Guvernului a fost postat pe site-ul Executivului la data de 20 iunie, asta deși programa specializată arată că programul de Guvernare a fost publicat la data de 21 iunie. Curios este faptul că programul de Guvernare, a fost publicat pe site-ul guvernului de către un calculator, cu numele Sergiu, asta deși în baza de date a cancelariei de stat, nu se regăsește nici o persoană cu acest prenume. Barbalat spune că a solicitat explicații de la instituție, însă nu a avut nici un răspuns.

Pe portalul Guvernului, sunt unele schimbări, programul de Guvernare este elaborat din anul 2019, fără careva explicații sau detalii. Acel cineva care a publicat planul de activitate a Guvernului nu a considerat de cuviință să indice cât este valabil acesta, altfel spus, de când și până când se propune ca acest program să fie implementat.

Amintim că Guvernul a fost votat în data de 8 iunie 2019. Astfel, de jure, lucrurile nu au fost atât de corecte, a fost votat un Guvern, fără plan de guvernare (care a fost publicat abia peste 2 săptămâni). Barbalat spune că s-a adresat președintelui Parlamentului și prim-ministrului cu aceste întrebări, dar atât Zinaida Greceanîi, cât și Maia Sandu, nu au oferit nici un răspuns.

Total
0
Shares
Total
0
Share