În ce relație se află Sergiu Sîrbu cu Veaceslav Platon. Răspunsul deputatului

Secretarul grupului parlamentar „Pentru Moldova”, Sergiu Sîrbu, a vorbit despre relația sa cu omul de afaceri recent eliberat din închisoare Veaceslav Platon, despre care a spus că a fost chiar la nunta sa, însă nu au fost și nici nu sunt prieteni. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la postul de televiziune TV8, transmite Telegraph.md, cu referire la Cotidianul.md

„E cu Veaceslav Platon acum nu sunt în nicio relație absolut, dar m-am intersectat prin 2011-2012, a declarat Sergiu Sîrbu, menționând că acesta a fost la nunta sa împreună cu un „bun prieten de-al său”.

„Nu am fost niciodată prieteni, nu am fost în relații, doar un bun prieten de al meu care lucra cu Veaceslav Platon. A venit (n. red. Platon) pe puțin timp, m-a felicitat și a plecat”, a spus deputatul.

În cadrul aceleiași emisiuni, deputatul a menționat faptul că discută adesea cu Ilan Șor, cel care a fugit din Republica Moldova în vara anului 2019 și anunțat în căutare internațională. Tot Sîrbu a precizat că nu-l interesează unde se află acum Șor, însă susține că acesta este gata în orice clipă să revină și „este gata să-și demonstreze nevinovăția”.

Amintim că deputatul Sergiu Sîrbu, ajuns la a treia platformă parlamentară în actualul Legislativ.

Președintele României, Klaus Iohannis, va veni la Chișinău până la finele acestui an

Total
0
Shares
Total
0
Share