În fața Ambasadorului UE, PSDE și-a reafirmat angajamentul ferm față de parcursul european al Republicii Moldova

Președintele Partidului Social Democrat European (PSDE), Ion Sula, însoțit de vicepreședintele pentru cooperare internațională, Eremei Priseajniuc, s-au întâlnit cu Șeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, E.S. Ambasadorul Jānis Mažeiks, și Şeful Adjunct al Secției Politice, Maria Orlova.

Discuțiile s-au axat pe situația social-politică din R. Moldova și planurile de viitor ale PSDE. Liderul social-democrat a reiterat angajamentul continuu al formațiunii pentru asigurarea parcursului european al țării și prevenirea deturnării acestuia.

Președintele PSDE a menționat, de asemenea, discuțiile productive purtate cu forțele politice, în vederea consolidării unui pol social-democrat european în R. Moldova.

Totodată, Ion Sula a exprimat recunoștință pentru sprijinul constant acordat de Uniunea Europeană și personal de E.S. Ambasadorul Jānis Mažeiks, în procesul de integrare europeană a țării noastre.

PSDE reafirmă angajamentul ferm de a contribui pe toate căile la realizarea dezideratului european al R. Moldova și deschiderea în acest scop pentru un dialog constructiv cu toate forțele politice proeuropene și partenerii de dezvoltare ai țării.

Total
0
Shares
Total
0
Share