În fruntea Organizației Municipale PSDE Chișinău a fost ales un președinte interimar

Vicepreședintele Partidul Social Democrat European(PSDE), Eremei Priseajniuc, a fost ales în calitate de președinte interimar al Organizației Municipale PSDE Chișinău. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Consiliului Organizației.

Prezent la ședință, președintele PSDE, Ion Sula, l-a felicitat pe Priseajniuc cu ocazia alegerii în această funcție și i-a urat mult succes în activitate. Eremei Priseajniuc a mulțumit colegilor pentru încrederea acordată și a menționat că va munci cu dedicație pentru consolidarea Organizațiilor din cele cinci sectoare ale Capitalei și Organizația din suburbii, precum și a structurilor interne – Organizațiile de Femei, de Tineret și a Persoanelor în Etate din municipiul Chișinău.

Membrii Consiliului PSDE Chișinău au declarat că susțin decizia Biroului Permanent al PSDE de a înainta propriul candidat la alegerile prezidențiale și de a se implica activ în promovarea referendumului privind integrarea europeană a Republicii Moldova.

Echipa PSDE Chișinău a menționat, de asemenea, că va a încuraja locuitorii municipiului Chișinău cu cetățenie română să participe la alegerile în Parlamentul European din 9 iunie curent, pentru a susține România și Alianța electorală PSD-PNL.

Total
0
Shares
Total
0
Share