Alte știri

În Moscova, o femeie a aruncat un bebeluș pe fereastră

Pinterest LinkedIn Tumblr

O femeie a aruncat pe fereastra unui apartament dintr-o clădire rezidențială din Moscova copilul prietenei sale. După cum a declarat pentru TASS reprezentantul Departamentului Principal de Investigații din Moscova al RF IC Yulia Ivanova, copilul a murit.

„Mama copilului și prietena ei se aflau în apartament și potrivit datelor preliminare, au aruncat copilul pe fereastră. A primit răni fatale”, a spus ea. Motivele acestui act sunt stabilite de anchetatorii din Marea Britanie care lucrează la fața locului.

Ivanova a spus că a fost deschis un dosar penal în conformitate cu partea a 2-a a art. 105 din Codul penal al Federației Ruse („Crima unui copil minor”). La rândul său, o sursă de aplicare a legii a spus că femeia a aruncat copilul de la etajul 13.

Potrivit șefului serviciului de presă al procuraturii capitalei, Lyudmila Nefedova, copilul avea două luni, trupul său a fost găsit pe strada pilotului Ulyanin. Procuratura de la Moscova a început să verifice îndeplinirea cerințelor legislației federale privind minorii.

loading...

Comments are closed.