Alte știri

În noaptea din 21 spre 22 ianuarie, pe întreg teritoriul țării s-au înregistrat temperaturi scăzute și ceață densă. Cum se circulă pe traseele naționale

Pinterest LinkedIn Tumblr

În noaptea din 21 spre 22 ianuarie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova s-au înregistrat temperaturi scăzute, izolat, fără precipitații, ceață densă.

Pe partea carosabilă a unor sectoare de drum s-a format lunecuș. În context, pe drumurile publice naționale au fost executate lucrări de patrulare și combatere a lunecușului.

În această perioadă, unitățile teritoriale ale SA „Drumuri” au utilizat în procesul tehnologic desfășurat în municipiul Chișinău, raioanele Fălești, Căușeni, Cimișlia, Criuleni, Dubăsari, Hîncești, Nisporeni, Rezina, Rîșcani, Florești, Călărași și Strășeni 26 utilaje speciale, antrenând 27 muncitori rutieri.

În prezent, sectoare de drum blocate nu sunt, circulaţia rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de siguranță. Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

loading...

Comments are closed.