Alte știri

În nordul țării a nins. Cum se circulă pe traseele naționale

Pinterest LinkedIn Tumblr

În noaptea din 19 spre 20 ianuarie, pe întreg teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate temperaturi scăzute, în nordul țării a nins. Pe partea carosabilă a unor sectoare de drum s-a format lunecuș.

În context, pe drumurile publice naționale din municipiul Chișinău, Bălți, raioanele Fălești, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Briceni, Edineț, Ocnița, Rezina, Drochia, Glodeni, Rîșcani, Florești, Călărași și Strășeni au fost executate lucrări de patrulare și combatere a lunecușului.

În această perioadă, unitățile teritoriale ale SA „Drumuri” au utilizat în procesul tehnologic 44 de utilaje speciale și au antrenat 65 de muncitori rutieri.

În prezent, sectoare de drum blocate nu sunt, circulaţia rutieră pe drumurile naționale se desfășoară în condiții de iarnă.

Administrația de Stat a Drumurilor atenționează conducătorii auto să se conformeze prevederilor Regulamentului Circulației Rutiere în vigoare referitor la dotarea automobilelor și conducerea pe timp de iarnă.

În cazul dificultăților în trafic, pentru a solicita intervenția drumarilor, participanții la trafic pot apela la numerele: 22-55-30; 74-89-61; 060 477 117.

loading...

Comments are closed.