În nouă localități, astăzi au loc alegeri locale noi și parțiale

Comisia Electorală Centrală anunță că procesul de votare în cele nouă localități din țară, unde astăzi au loc alegeri locale noi și parțiale, se desfășoară în regim normal.

La ora 07:00 au fost deschise toate cele 13 secții de votare. În listele electorale de bază sunt înscriși, în total, 10 765 de alegători.

Până la ora 12:00 au votat 1795 de alegători, ceea ce reprezintă 16,7% din numărul celor înscriși pe listele electorale de bază.

Procesul de vot decurge fără incidente. Secțiile de vot se vor închide la ora 21:00.

Amintim că astăzi se aleg primarii în: comuna Tîrnova, raionul Dondușeni, orașul Bucovăț, raionul Strășeni, satul Sagaidac, raionul Cimișlia și comuna Hănăsenii Noi, raionul Leova, satele Chioselia Rusă și Cotovscoe din UTA Găgăuzia și o nouă componență în consiliile locale din: satul Cairaclia și comunele Salcia și Cealîc, raionul Taraclia, precum și din satele Chioselia Rusă și Cotovscoe din UTA Găgăuzia.

Alegeri parțiale pentru funcția de primar au loc în localitățile Chioselia Rusă și Cotovscoe din UTA Găgăuzia, dar și pentru o nouă componență a consiliului local al comunei Cealîc, raionul Taraclia.

Total
0
Shares
Total
0
Share