Alte știri

În perioada 12-29 mai, traficul rutier pe str. Tighina, în perimetrul străzilor Alexandru cel Bun și Columna, va fi suspendat

Pinterest LinkedIn Tumblr

În perioada 12.05.2020 – 29.05.2020, va fi suspendat traficul rutier pe str. Tighina, în perimetrul străzilor Alexandru cel Bun și Columna, transmite Telegraph.md

Măsura este luată în contextul desfășurării lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din zona istorică a orașului.

În perioada executării lucrărilor de pozare a rețelelor pe str. Tighina, tronsonul cuprins între străzile Alexandru cel Bun și Columna, circulația autobuzelor de pe rutele nr. 24, nr. 31, nr. 38 și nr. 39 va fi organizată după cum urmează: de pe str. Vadul lui Vodă pe str. Ismail, bd. Dimitrie Cantemir, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseele stabilite.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Citește și: FOTO // Cum arată scuarul Mezon din bd. Moscova după ce a fost reabilitat

loading...

Comments are closed.